fbpx

„Sunt fericit”. Gheorghe Petic, după reținerea celor șase actuali și foști angajați ai MAI: Urmează lucruri ca în filme. Fiți pe fir

Reținerea de astăzi, 5 octombrie, a șase foști și actuali angajați ai MAI, a avut loc în contextul fabricării dosarului lui Gheorghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră, care a fost acuzat de viol și condamnat la închisoare în 2019. Petic a venit astăzi cu un mesaj pe Facebook în care se arată mulțumit de aceste rețineri și că urmează lucruri ca în filme”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cei din fosta Directia N5 a Ministerului de Interne, mare greșeala ați facut cu „violul” lui Petic. „Să curgă sânge atunci”. Hai domnilor procurori, curaj, Jizdan e următorul, sunt gata să mă întorc cu ei după zid, împreună cu ei toți, cam 100 la număr. Viitoarea mea carte va fi în două volume dupa aresturile de azi. Sunt fericit, munca de doi ani dă roade, doi ani a trebuit sa tac, dar e timpul.

Și țineți minte Jizdan și Cavcaliuc, împreună cu toți cei 100 criminali din fosta Direcție 5, care s-a ocupat cu falsificări, interceptări, filmări de după colț, eu încă nimănui nu i-am rămas dator în viața asta. Urmează lucruri ca în filme. Fiți pe fir”, a scris Gheorghe Petic.

Amintim că acesta a fost reținut în iulie 2018, fiind învinuit de viol. În martie 2019, Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie cu executare și o amendă de 30.000 de lei. În luna iulie a aceluiași an, Petic a fost eliberat printr-o decizie a Curții de Apel Chișinău.

Gheorghe Petic, fost polițist de frontieră, a făcut publice mai multe scheme de contrabandă cu țigări. El l-a acuzat în mai multe rânduri pe fostul ministru de Interne, democratul Alexandru Jizdan, că ar fi capul schemelor ilegale. Cel din urmă a negat acuzațiile.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button