fbpx

„Știi cum e să urli ca un câine, în singurătate și izolare totală?” Primele vești direct de la Nicolae Botgros din spital

După 12 zile de reanimare și terapie intensivă, Nicolae Botgros se simte mai bine. Mai mulți colegi de breaslă au discutat cu maestrul, care astăzi a fost adus în secție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea și fiul muzicianului a declarat că starea lăutarului este stabilă și că acesta este pe cale să încheie tratamentul, totuși urmează încă o perioadă lungă de recuperare în spital. 

„În urma discuției de astăzi cu Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curînd acasă, lângă familia sa frumoasă şi lângă publicul iubit în scenă! Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros. Mai are un pic pînă la recuperare deplină, pînă atunci, suntem cu gândul şi sufletul la Maestru, dorindu-i sănătate multă şi însănătoşire grabnică!”, a scris Ion Paladi pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea și prezentatoarea TV, Rodica Ciorănică a scris despre discuția sa cu Nicolae Botgros, spunând că acesta încă vorbește cu greu și în șoaptă.

,,Abia de vorbește, în șoaptă, dar bucuria că poate șopti, în sfârșit și că a revenit într-un salon de spital plin de căldură și lumină, după aproape o lună de terapie intensivă, este de nedescris!”, a scris prezentatoarea.

De asemenea, aceasta a mai adăugat că Nicolae Botgros i-a spus că îi este nespus de dor de familia sa și de oameni.

,,Rodica, draga mea, am urlat ca un câine săptamânile astea, știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii”, a mai adăugat Rodica Ciorănică.

Precizăm că, la sfârșitul lunii octombrie, Nicolae Botgros a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu noul coronavirus. Potrivit fiului său, Corneliu Botgros, lăutarul se afla în stare gravă, dar stabilă. Câteva zile în urmă, și Viorica Dumbrăveanu a declarat că starea de sănătate a lăutarului s-a îmbunătățit.

Articole asemănătoare

Back to top button