fbpx

Stare de urgență, dar nu lockdown. Dodon: „Nu vom admite”

Igor Dodon afirmă că vom avea stare de urgență, dar nu lockdown. Declarația a fost făcută în studioul de radio Sputnik Moldova, fostul șef de stat punctând că nu se vor aplica măsuri drastice ce țin de domeniul economic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, nu se vor închide hotarele și nici nu se vor repeta restricțiile impuse anul trecut. În același timp, el a punctat că măsura urmează să fie impusă pentru ca Guvernul a implementa anumite soluții, de exemplu să aibă posibilități pentru a achiziționa vaccinul.

„Nu vom avea lockdown. Suntem categoric împotriva. Nu vom admite restricții serioase și situația din amrtie-aprilie anul trecut”, a declarat Dodon.

Precizăm că, anterior, Igor Dodon afirma că este împotriva unui eventual lockdown. Pe de altă parte, deputatul PAS Sergiu Litvinenco și parlamentarul Alexandru Slusari din Platforma DA au conchis că starea de urgență propusă nu prevede măsuri clare care vor fi implementare în perioada indicată.

Amintim că, Parlamentul se întrunește miercuri, la 14:00. Cel mai probabil, în cadrul ședinței va fi dezbătută instituirea stării de urgență, iar în Legislativ există deja un proiect de decizie în acest sens.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button