fbpx

„Spoturile sale au îndemnat oamenii să fie mai buni și să își iubească țara”. Oficialii moldoveni își iau rămas bun de la Viorel Mardare

Monica Babuc, Pavel Filip și Andrian Candu au semnat un necrolog în memoria lui Viorel Mardare. Aceștia au transmis condoleanțe rudelor și apropiaților, dar și au exprimat aprecierea pentru activitatea regizorului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialii au menționat că Viorel Mardare a creat spoturi cu tematică socială originale și foarte apreciate de către public, iar publicitatea comercială avea o doză bună de umor, spirit civic și patriotism.

„Spoturile sale, care au îndemnat pe parcursul anilor oamenii să iasă la vot, să fie mai buni cu semenii, să își iubească țara și să o promoveze peste hotare, l-au caracterizat pe Viorel Mardare, și toate au fost un sincer mesaj personal pentru o lume mai bună. Viorel poate fi considerat unul dintre liderii generației care s-a format într-o Moldovă liberă, și care prin opera sa a contribuit la democratizarea țării, o soartă cruntă răpindu-ne șansa de a ne bucura și în continuare de talentul de cineast al lui Viorel care să ne facă să râdem, să plângem, să ne revoltăm și să ne simțim împliniți. Exprimăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, scrie în necrologul publicat.

Amintim că Viorel Mardare a decedat în dimineața zilei de ieri, la ora 07:15, după mai multe luni de luptă crâncenă o boală grea, diagnosticată în august 2018.

 

Articole asemănătoare

Back to top button