fbpx

Șor, deranjat de activitatea polițiștilor de duminică: „Homosexualii de la putere vă folosesc ca pe niște prezervative”

Liderul Partidului Șor acuză oamenii legii că și-au stabilit greșit prioritățile atunci când au apărat în număr mare marșul LGBT de duminică, în același timp, potrivit lui, împiedicând protestele cetățenilor din centrul capitalei. În context, Ilan Șor i-a întrebat pe ofițeri „dacă nu le este rușine să-i protejeze pe cei care nenorocesc poporul, pe ei inclusiv, încălcând legea și bunul simț”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Acesta afirmă că polițiștii au păzit marșul minorităților sexuale chiar dacă acesta nu avea autorizație, calificând eveniment drept „marșul rușinii și indecenței”.

„Acest marș nu a fost autorizat de primărie, prin urmare este ilegal. Ce a făcut poliția? În loc să-i trimită acasă pe manifestanți, din cauză că n-au autorizație, ea s-a mobilizat exemplar în număr extrem de mare și i-a escortat și le-a asigurat protecție. În schimb, cetățenii normali, care vor să protesteze împotriva abuzurilor și nedreptăților și care au autorizație să facă asta, nu pot, pentru că poliția le interzice. Nu vedeți nimic absurd în asta?”, a întrebat Ilan Șor, adresându-le un mesaj oamenilor legii.

„Vreau să mă adresez acum ofițerilor din poliție, printre care, sunt sigur, există mulți oameni de treabă și patrioți. Oameni care sunt cetățeni ai acestei țări, care primesc salarii mizerabile și care suferă la fel ca și ceilalți cetățeni din cauza acestei guvernări criminale. Vouă nu vă este rușine? Nu vă este rușine să apărați o minoritate sexuală, care își etalează public perversiunea, și, în același timp, să atacați oamenii normali, care vor să-și apere drepturile în stradă?

Voi pe cine apărați, stimați ofițeri, cu cine țineți, în această situație? Vă atrag atenția că și homosexualii din stradă, și homosexualii din Guvern, Parlament și Președinție nu dau o ceapă degerată pe voi și familiile voastre. Ei râd de voi și vă folosesc acum ca pe niște prezervative și apoi vă vor arunca la coșul de gunoi. Iar voi veți fi nevoiți să răspundeți pentru abuzurile pe care le comiteți, atât în fața legii, cât și a poporului pe care îl nedreptățiți acum”, a scris politicianul.

Articole asemănătoare

Back to top button