fbpx

Șor către Năstase, după ce Platforma DA a cerut declararea partidului său în afara legii: „Cu ce m-ai răsplătit pentru atitudinea bună față de tine?”

„Cu ce m-ai răsplătit pentru atitudinea bună față de tine?” – aceasta este întrebarea adresată de Ilan Șor pentru Andrei Năastase după ce Platforma DA a anunțat că solicită declararea partidului său în afara legii. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul califică acțiunea drept „convulsii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, Șor afirmă că, dacă Andrei Năstase era înaintat la funcția de premier, formațiunea pe care o conduce nu îl susținea. În același timp, politicianul scrie că localnicii din Mândrești, satul natal al lui Năstase, ar putea să îi întoarcă spatele, deoarece localitatea ar trăi „datorită proiectelor sociale” implementate de Partidul ȘOR.

„Andrei, nu te-ai săturat să tot distrezi publicul? Toată lumea râde de tine. Tu nu mai ai nici prieteni, nici parteneri. Este groaznic să constați că nici măcar dușmani nu ai, ceea ce seamănă cu un verdict pentru un politician. (…)

Cu ce, Andrei, m-ai răsplătit pentru sinceritatea și atitudinea mea bună față de tine? Cu această sesizare ilegală fără sens și fără vreo perspectivă către Curtea Constituțională? Eh, Andrei…! Asta nu este o acțiune politică, nu este o faptă bărbătească. Știi ce e asta? – Sunt convulsii!

Ai falsa impresie că, atacându-mă personal și pe Partidul „ȘOR”, vei reuși să atragi atenția opiniei publice. După asta nici măcar nu vei fi acceptat în Mândreștiul tău natal, pentru că acolo oamenii supraviețuiesc datorită proiectelor noastre sociale.

Înțeleg, este dureros și obijduitor să realizezi că din popularitatea ta anterioară s-a ales praful. Înțeleg că te-ai indispus atunci când ai văzut scorul de mai puțin de două procente din sondaje. Plus că afară e primăvară și au început acutizările sezoniere. Dar cu astfel de acțiuni, Andrei, nu-ți vei ridica ratingul tău ofilit. Mă tem că deja nimic nu-ți va fi de folos. Oamenii de știință nu au creat încă Viagra politică. (…)

Mai întâi, calmează-te. Nu te complica și nu încerca să pari mai ilar și mai prost decât ești. Plimbările prin pădure, somnul sănătos, emoțiile pozitive, vitaminele – toate acestea îți vor fi de folos. Din păcate, pentru tine, acest lucru nu are nicio legătură cu politica. Dar, de fapt, tu nu mai faci politică de mult timp”, susține Șor.

Amintim că, marți, Platforma DA a sesizat Curtea Constituțională, cerând scoaterea Partidului ȘOR în afara legii. Anunțul a fost făcut de parlamentarul Dinu Plîngău în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button