fbpx

Şoferiţa troleibuzului care a lovit mortal adolescenta de 12 ani a rămas fără permis de conducere

Şoferiţa de troleibuz care în data de de 24 martie a lovit mortal adolescenta de 12 ani în timp ce traversa strada regulamentar, a rămas fără permis de conducere. Decizia a fost luată vineri, 31 martie, de magistraţii Judecătoriei Ciocana, care au acceptat cererea procuroriilor de a suspenda carnetul de conducere pentru un an. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joi, 30 martie, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău a decis eliberarea şoferiţei din penitenciar și plasarea în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Amintim că minora de 12 ani a decedat în data de 24 martie, după ce a fost lovită de un troleibuz condus de o femeie în vârstă de 41 de ani. Incidentul a avut  loc pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei, în jurul orei 15:30.

Preliminar s-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni. La data de 26 martie, șoferița troleibuzului a fost plasată în arest pentru 30 de zile în penitenciarul nr 13.

În urma celor întamplate, Regia Transport Electric a anunțat că a deschis o anchetă, iar pe marginea cazului urmează să se expună organele competente.

Articole asemănătoare

Back to top button