fbpx

Socialiștii, după demisia Allei Dolință: „Asupra colegei noastre au fost făcute presiuni”

Vicepreședintele Parlamentului, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Vlad Bătrîncea, a anuțat că deputata Alla Dolință și-a depus mandatul de deputat și a anunțat că părăsește rândurile PSRM după ce asupra ei ar fi fost făcute presiuni ca să plece din partid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult ca atât, deputatul a pretins că declarația nu ar fi fost scrisă de Alla Dolință, pentru că „nu este stilul și retorica ei”.

„Regretăm că asupra colegei noastre au fost făcute presiuni. Știam că se fac de ceva timp. Nu este un mare secret. Așa cum știm că se fac presiuni pe mai mulți colegi, din partea mai multor structuri”, a declarat Vlad Bătrîncea în cadrul unei conferințe.

Deputatul a specificat că Alla Dolință niciodată nu și-a exprimat poziția în cadrul fracțiunii, nici în discuțiile cu conducerea PSRM referitor la situația din Ucraina.

Amintim că în dimineața de 13 iulie, deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Alla Dolință, a demisionat. Aceasta a menționat că îi este greu să vadă tragediile ce au loc în Ucraina.

Articole asemănătoare

Back to top button