fbpx

„Șocat – e puțin spus”. Usatîi vrea să trimită un alt porumbel cu informații, după ce ANRE a decis să examineze majorarea tarifului la lumină

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat de curând că va organiza o nouă ședință, pe 16 august, pentru a discuta despre noile tarife la energia electrică și o posibilă majorare a acestora cu 10%. În context, reacția liderului PN, Renato Usatîi, nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Șocat – e puțin spus.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică are de gând să examineze majorarea tarifului la energia electrică cu aproape 10%. Cred că este o încercare obraznică de a băga și mai adânc mâna în buzunarele oamenilor simpli.

Tovarășii de la putere, dar voi nu ați încercat mai întâi să eliminați companiile intermediare? Sau nu prea vreți să renunțați la ceea ce v-a rămas moștenire de la regimul lui Plahotniuc? Vă pot trimite un porumbel cu informații despre aceste companii, în caz că nu înțelegeți la ce mă refer.

Totuși, poate e cazul să începem reglementarea tarifelor la energia electrică prin eliminarea schemelor frauduloase la import? Eu am înțeles deja că vouă vă este mai ușor să rezolvați problemele, punându-le pe spatele oamenilor, dar cât credeți că acest popor va mai răbda?”, a comentat Usatîi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button