fbpx

Și-au asigurat locuri la buget într-o universitate din România și au câștigat premii. Câțiva elevi moldoveni, învingătorii unui concurs din Timișoara

Peste 30 de elevi și trei cadre didactice din Republica Moldova au avut șansa de a participa gratuit la un proiect internațional organizat de Politehnica Timișoara cu sprijinul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara (OSB Timișoara), unde au ocupat locurile de frunte. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul evenimentului „Politehnica Timișoara-un pas spre viitorul tău” din acest an au participat circa 1500 de elevi din toată România dintre care și 33 de elevi din Republica Moldova, care s-au înscris la următoarele concursuri:

  • „Construcțiile: Tradiție și viitor – Facultatea de Construcții

Locul 1 – Brânzeanu Marinela

  • “Managementul și marketingul piramidei -Facultatea de Management în Producție și Transporturi

Locul 1 – Cobasnean Monica și Gutium Vladislav

Locul 2 – Tarasov Cătălina-Ecaterina și Buruiană Nina

Locul 3 – Gheorghiu Nadejda

  • Concursul de aptitudini în domeniul mecanic și mecatronic – Facultatea de Mecanică

Locul 3 – Rotari Crisitna și Neagu Victoria

Participanții care au luat locuri de frunte au primit premii de la Universitatea Politehnica Timișoara, iar o parte din ei au reușit să obțină locuri asigurate la buget.

„Politehnica Timișoara-un pas spre viitorul tău” este un concurs de tradiție, aflat la cea de-a VI-a ediție și se adresează elevilor din licee, vizând informarea și familiarizarea lor cu mediul universitar. Evenimentul se organizează anual în scopul asigurării unei tranziții mai bune a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes.

Articole asemănătoare

Back to top button