fbpx

Shakira este de-a dreptul „furioasă”. Ce a făcut fostul ei soț, Gerard Pique

Shakira este furioasă după ce fostul ei soț, fotbalistul Gerard Pique a făcut publică realția cu noua sa iubită, studentă la relații publice, Clara Chia Marti.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginile cu Gerard, în vârstă de 35 de ani, însoțit de noua sa parteneră, în vârstă de 23 de ani, au apărut într-un film realizat de media spaniolă Socialite, informează stirileprotv.ro.

Site-ul relatează că Gerard și Clara au fost fotografiați arătând de parcă ar fi fost pe cale să se sărute la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia – la trei luni după ce Gerard s-a despărțit de Shakira, în vârstă de 45 de ani.

Se pare că Pike și noua sa iubită ar lucra împreună, ea fiind agajată în compania lui, numită „Kosmos”, la departamentul de relații publice.

„Gerard și Clara se întâlnesc de luni de zile. Ea e studentă și lucrează cu el, organizând evenimente”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„Oamenii i-au ajutat să păstreze relația secretă și au „curățat” contul de socializare al Clarei pentru ca nimeni să nu găsească poze cu ea. Chiar și lucrul astă îi face pe prietenii apropiați să creadă că are intenții serioase cu ea”, a declarat aceeași sursă.

Shakira and Gerard au anunțat sfârșitul mariajului lor de 11 ani în iunie. Ei au doi băieți împreună, pe Milan de 9 ani și pe Sasha, de 7.

Surse susțin că Shakira este „foarte supărată pentru că îl vede pe tatăl copiilor ei cu iubita lui în public”. Potrivit acestora, cei doi ar fi avut un pact conform căruia nimeni nu va apărea în public cu partenerul său în primul an de la despărțire.

Shakira și Gerard încearcă să rămână prieteni de dragul copiilor lor, în ciuda relației lor tensionate, informează ziarului spaniol El Periodico.

Anunțul despărțirii a urmat zvonurilor din tabloidele spaniole conform cărora cuplul era pe punctul de a se despărți deoarece Gerard a înșelat-o pe vedetă.

Declarația Shakirei spunea: „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Multumesc pentru intelegere.”

Cuplul locuiește separat de câteva săptămâni după ce Pique a fost dat afară din casa familiei de starul pop, potrivit El Periodico.

Pique a trăit de atunci un „stil de viață agitat” și se bucură de nopțile cu colegii săi de echipă.

Niciuna dintre părți nu a abordat afirmațiile de înșelăciune, dar jurnalistul Emilio Pérez a raportat: „Shakira a luat decizia de a se separa. Așa este. S-a întâmplat. De aceea există distanță. Poate că nu a mai rămas nimic, dar asta (infidelitatea) a trecut.”

Cuplul era împreună din 2011. Perechea s-a întâlnit în timp ce filmau videoclipul pentru melodia Shakirei de la Cupa Mondială, Waka Waka, anul precedent.

Articole asemănătoare

Back to top button