fbpx

Șeful statului anunță că în localitățile plasate în carantină ar putea fi introduse permise de deplasare

În localitățile plasate în carantină ar putea fi introduse permise pentru ieșirea din casă. Despre asta a anunțat președintele după ședința Centrului unic de comandă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dodon a atenționat locuitorii referitor la respectarea rigorilor impuse de autorități. În același timp, el a precizat că în caz contrar se vor introduce acte corespunzătoare pentru localnici. Potrivit lui, subiectul va fi discutat mâine cu alți responsabili.

Precizăm că, actualmente, Soroca, orașul Ștefan-Vodă și satul Carahasani din același raion, dar și localitatea Bălceana din Hîncești se află în carantină. În ultima ar putea fi scos regimul în următoarele zile, în cazul în care acolo nu se mai confirmă cazuri noi. Totodată, autoritățile sunt îngrijorate de situația de la Glodeni, unde pe parcursul a 24 de ore au fost confirmate 18 cazuri de coronavirus.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Peste 800 de cazuri de coronavirus în Moldova. Astăzi au fost diagnosticați încă 112 pacienți

CNAM va aloca peste 35 de milioane de lei pentru procurarea testelor care depistează coronavirusul

Articole asemănătoare

Back to top button