fbpx

Ședința de constituire a noului Parlamentul ar putea avea loc în două săptămâni. Dodon: „Interesul național este mai presus de orice”

Ședința de constituire a noului Parlament ar putea avea loc până pe 25-26 martie. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat oficial al Președinției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, șeful statului a declarat că partidele trebuie să se angajeze la modul cel mai responsabil în dialog, pentru a decide viitoarea guvernare și soarta politică a țării. Dodon consideră că formațiunile care au obținut voturile cetățenilor trebuie să își asume deciziile luate și să își argumenteze clar pozițiile.

„Ca Președinte al țării, voi iniția în curând discuții cu principalele forțe politice care au ajuns în Parlament, pentru a găsi împreună soluții optime pentru țară în actuala conjunctură post-electorală. Le amintesc liderilor politici că interesul național este mai presus de orice și trebuie să ne conducem mereu de acest deziderat”, susține Igor Dodon.

Totodată, președintele a felicitat noi deputați cu prilejul funcțiilor obținute și le-a reamintit că în același timp au dobândit și mai multe responsabilități față de cetățenii țării.

Articole asemănătoare

Back to top button