fbpx

Se așteaptă o mare bătălie muzicală. Câte dosare au fost depuse pentru etapa națională Eurovision 2019?

Concursul internațional de muzică, Eurovision Song Contest 2019, se așteaptă a fi unul incendiar. Ieri a fost ultima zi când moldovenii au putut depune dosarele, pentru a se înscrie în bătălia națională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, 28 de concurenți vor lupta pentru a reprezenta țara, iar printre cei care s-au înscris în competiție se regăsesc artişti cu experienţă, dar şi tineri care se lansează pentru prima dată pe scena mare.

Câștigătorul la etapa națională va fi desemnat în urma desfășurării a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala și finala națională, ce se vor desfășura pe 2 și respectiv, 3 martie.

Cele 28 de dosare vor fi analizare luni, 21 ianuarie, de către membrii Comitetului de organizare a show-ului. La ședință, va fi verificat dacă înscrierele întruneasc toate condițiile stipulate în Regulamentul concursului, dar și va fi stabilit ziua organizării audițiilor LIVE, atunci când juriul, format din profesioniști în domeniu, va evalua prestația vocală a concurenților.

Menționăm că cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest 2019 va avea loc în Israel, după ce interpreta Netta Barzilai a cucerit publicul cu piesa „Toy”.

Amintim că, anul trecut, trupa DoReDos a reprezentat Republica Moldova la etapa internaţională, obținând locul al 10-lea, dar și premiul „The buzz award”, pentru cea mai bună prezentare scenică.

Articole asemănătoare

Back to top button