fbpx

Se anunță un weekend plin în capitală. Mai multe partide și organizații vor desfășura manifestații pe străzile Chișinăului

Primăria municipiului Chişinău informează că administrația publică locală a organizat astăzi o ședință cu solicitanții de a face manifestații pe 15 și 16 iunie pe mai multe străzi din centrul capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform declarațiilor depuse de PL, PSRM, PDM, A.O. „Onoare, Demnitate și Patrie”, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, autoritatea publică locală a fost anunțată despre organizarea manifestațiilor în PMAN și alte locații din centrul Chișinăului în acest weekend.

În cadrul ședinței, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat din Moldova au declarat că vor organiza sâmbătă și duminică, respectiv pe 15 și 16 iunie, manifestații în Piața Marii Adunări Naționale.

Totodată, duminică 16 iunie, un grup de deputați în Parlamentul Republicii Moldova vor organiza o manifestație sub formă de marș, care va începe de la Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, până în fața clădirii Parlamentului, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Articole asemănătoare

Back to top button