fbpx

Șase luni de muncă în Italia s-au egalat cu zero. O moldoveancă a rămas fără 3500 de euro după ce i-ar fi uitat în Duty Free

O moldoveancă susține că banii pe care i-a strâns timp de șase luni de muncă în Italia, și anume suma de 3500 de euro, i-ar fi uitat în Duty Free. Incidentul s-ar fi petrecut pe 2 mai, când se întorcea acasă și a intrat în market pentru a face cumpărături.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre dispariția bancnotelor și-a dat seama abia la o săptămână de la revenirea în țară. Pentru că era sigură că a uitat banii în magazin, femeia s-a întors acolo. Vânzătoarele, însă, i-au spus că nu au găsit nimic.

„De îndată ce am observat că banii lipsesc, m-am întors la Duty Free, unde şefa magazinului, pe nume Nadejda, mi-a prezentat o secvenţă a acestui video şi anume cum plătesc la casă. Eu am cerut de la ea să mi se arate tot video, din moment ce intru în magazin şi până ies, deoarece toate s-au petrecut până a plăti la casă. Eu i-am spus ca voi trece personal sa văd video, dar ea a spus că nu va lucra zilele următoare”, spune păgubita, citată de zdg.md.

Potrivit poliției din Criuleni, localitatea de origine a femeii, actualmente cazul este investigat pentru a se stabili dacă banii au fost într-adevăr uitați în magazin sau dacă aceștia au fost furați.

Articole asemănătoare

Back to top button