fbpx

S-au aflat rezultatele autopsiei micuțului de la Hîncești. Ce spun medicii despre moartea lui Beniamin?

Medicii au prezentat rezultatele autopsiei lui Beniamin – micuțul de 6 anișori care a dispărut la Hîncești. Specialiștii au confirmat faptul că acesta a decedat asfixiat cu fecale, după ce ar fi căzut în toaleta din curtea casei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit medicilor legiști, moartea a fost cauzată de asfixie mecanică prin obturarea căilor respiratorii cu lichid (mase fecale). De asemenea, ei au precizat încă o dată că pe corpul micuțului nu au fost depistate urme de moarte violentă. Informația ne-a fost comunicată de ofițera Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol.

Beniamin a dispărut pe 26 mai. Sute de oameni l-au căutat mai mult de 48 de ore, fiind și ipoteza că acesta ar fi fost furat. Ieri, însă, a fost depistat cadavrul micuțului în toaleta din curtea casei.

Ulterior, rudele au comunicat că în urmă cu două săptămâni a mai decedat cineva drag – bunica băiatului. Pentru înmormântarea ei, familia a împrumutat mai mulți bani, iar acum nu dispune de suma suficientă pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Beniamin. De aceea solicită ajutor financiar în acest sens.

CITEȘTE ȘI: De ce cadavrul copilului de la Hîncești nu a fost găsit mai devreme? Poliția a oferit mai multe precizări pe marginea cazului

Articole asemănătoare

Back to top button