fbpx

Renato Usatîi, eliberat de procurori după ce mandatul de arest a fost anulat: „Eu nu am nicio vină”

Liderul Partidului Nostru nu a stat nici o zi după gratii, asta după ce procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au anulat ieri mandatul de arest al politicianului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a fost eliberat, Renato Usatîi a ieșit din sediul Procuraturii, promițând susținătorilor care l-au aclamat că nimeni nu va mai folosi partidul pe care îl conduce pentru a atinge scopuri politice.

„Dragi prieteni, ceea ce am văzut azi, nu am văzut niciodată: mulți procurori, mulți polițiști înțeleg că astfel de mandate de arest se vor oferi celor care au fabricat dosare. Cu plecarea lui Plahotniuc situația în țară s-a schimbat. Cu părere de rău, pentru asta a trebuit să petrec doi ani departe de voi. Ne așteaptă multă muncă, ceea ce am făcut azi trebui întărit, să facem așa ca ceea ce s-a întâmplat să nu se mai întâmple. Noi susținem noul Guvern și noul Parlament. Eu nu am nici o vină. Astăzi poliția a avut un comportament foarte ok, eu am venit singur, mandatele de arest au fost anulate de procurori”, a spus Renato Usatîi.

Președintele Partidului Nostru nu a precizat ce se va întâmpla cu dosarul în care este cercetat. Amintim că ieri, în jurul orei 14:00, Renato Usatîi a fost reținut la vama Sculeni de către politiști și procurori. Ulterior, acesta a fost escortat la PCCOCS pentru audieri.

Citește și: Precizările poliției după reținerea lui Usatîi: „I se vor aplica prevederile celor mai recente decizii ale instanțelor”

Articole asemănătoare

Back to top button