fbpx

Reglări de conturi într-un sat din raionul Florești. Un bărbat și-ar fi amenințat consăteanul cu o grenadă

Ieri, 11 iunie, un bărbat de 54 de ani din satul Băhrinești, raionul Florești a alertat oamenii legii, spunând că se află în pericol. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un alt bărbat, cu vârsta de 43 de ani, originar din aceeași localitate, l-ar fi amenințat cu un obiect asemănător cu o grenadă de tip F-1.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, cei doi se aflau în relații ostile, iar bănuitul ar fi fugit într-o direcție necunoscută. La scurt timp bărbatul a fost reținut pe teritoriul unei stații PECO din preajma satului Mărculești, raionul Florești.

În urma percheziției corporale efectuate, polițiștii au depistat și ridicat obiectul cu care acesta și-ar fi amenințat consăteanul și l-au remis ulterior Centrului tehnico-criminalistic și expertiză judiciară al IGP, pentru a stabili dacă face parte din categoria munițiilor.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat riscă amendă maximă în valoare de 400 de unități convenționale, cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la trei ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button