fbpx

Reamintește-ți de copilărie alături de picii tăi. 7+ evenimente colorate, unde să sărbătorești 1 iunie

Mâine este 1 iunie, cu alte cuvinte, Ziua Copilului, sărbătoare celebrată de sute de părinți și pici din întreaga lume. Dacă încă nu știi cum să îți surprinzi micuțul și să îl distrezi la maxim cu această ocazie, scoate-l în oraș la evenimentele dedicate lui. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă ideile te-au părăsit și nu știi cum să îi oferi copilului tău cea mai frumoasă zi de 1 iunie, ZUGO îți sugerează câteva evenimente care promit distracție și voie bună atât pentru părinți, cât și pentru cei mici. Ia-ți familia și reîntoarce-te în copilărie pentru câteva clipe.

9:15. 1 iunie – The Best Family Team

Departe de gălăgia orașului, picii se vor putea distra pe terenurile de joacă special amenajate, alături de mascote și personaje de poveste. De asemenea, părinții vor găsi aici o serie de concursuri și activități în care să se implice alături de copiii lor.

10:00. Ziua Copiilor La Manuc Bey

Program cu animatori, cântece, dansuri, jocuri, concursuri și o discotecă cu cântecele copilăriei în unul dintre cele mai istorice puncte ale țării.

10:00. Noi tehnologii pentru cei mai inovativi copii!

Vino la magazinul Moldtelecom de la Ciocana, de pe strada Mircea cel Bătrân 28/4 şi participă la prima ta cursă live cu maşini cu telecomandă, concurează cu prietenii în FIFA, Mortal Combat, aventurează-te în curse virtuale de maşini, sari în bazinul cu mingi colorate şi câștigă premii.

11:00. Kid’s Expo – sărbătorim împreună ziua copiilor la Moldexpo!

Și la CIE Moldexpo Ziua Copiilor va fi sărbătorită cu muzică și multă energie. Nu vor lipsi nici jocurile, concursurile, master-classurile pentru pici și părinți, dar și surprizele.

11:00. Ziua Copilului

Teatrul Guguță le pregătește un program surpriză copiilor, dar le promite multă distracție, zâmbete și veselie.

11:00 Deschiderea sezonului de vară la OrheiLand

OrheiLand își redeschide larg porțile și pregătește pentru oaspeți o paradă a păpușilor gigantice, unde copilașii se vor întâlni cu peste 100 de eroi din desenele animate preferate, concursuri cu premii, show-uri și accesul la singurul roller coaster de tip american din întreaga regiune.

11:00. Tryudik – copiii vând jucăriile și cărțile de care nu mai au nevoie.

De ziua lor, copiii pot deveni vânzători adevărați și vor avea ocazia să își facă primii bani, învățând să gestioneze banii, dar și să îi facă fericiți și pe alți copii.

11:00. Festivalul “Copilărie – Dulce Păpădie” ediția a IV-a

Ia-ți toată familia și profită mâine de un show superb, gândit până în cele mai mici detalii, care include ateliere pentru copii, un show Gastronomic cu Irina Negară, prezentări de modă, expoziții, multă înghețată și un minunat concert pentru copii și părinți cu Cleopatra, Cezar și Pavel Stratan și alți cântăreți autohtoni.

Articole asemănătoare

Back to top button