fbpx

Reacția Pro Moldova după ce Gațcan ar fi decis să rămână la PSRM: „A fost răpit și impus să demisioneze”

Deputații de la Pro Moldova au venit cu o reacție după ce Ștefan Gațcan ar fi anunțat că rămâne în echipa PSRM – iar asta după ce, ieri, a declarat că părăsește formațiunea socialiștilor și aderă la Pro Moldova. Potrivit membrilor noului partid, deputatul ar fi fost impus să ia decizia de azi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi, prezent la Parlament pentru a participa la ședința Comisiei protecție socială, familie și sănătate, Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie. Din imaginea apărută în public, se vede clar că dl Gațcan nu are în fața sa nici o cerere, spre deosebire de deputatul socialist Vasile Bolea. De asemenea, un detaliu care face dovada că cererea nu a fost scrisă de dl Gațcan este numărul de ieșire a demersului (cifra 4) este anterior cererii de părăsire a fracțiunii PSRM și aderare la PRO MOLDOVA (cifra 8) și a plângerii adresate procurorului general (cifra 9). Locul aflării deputatului Gațcan este necunoscut deocamdată.

Pro Moldova își exprimă îngrijorarea față de soarta deputatului Ștefan Gațcan și cheamă comunitatea internațională și societatea civilă din Republica Moldova să ia atitudine și să nu permită subminarea democrației și compromiterea totală a statului de drept”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, Pro Moldova a atașat și o imagine care ar fi fost realizată astăzi.

Foto: Pro Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button