fbpx

Reacția lui Igor Dodon la retragerea Marianei Durleșteanu: O postare pe Facebook încă nu înseamnă nimic

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că anunțul Marianei Durleșeteanu de a-și retrage candidatura înaintată pentru funcția de premier a fost neașteptată. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct de la NTV Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dodon a mai declarat că dimineața a avut o discuție cu Mariana Durleșeteanu în care aceasta nu a menționat despre dorința de a-și retrage de la candidatura la funcția de premier.

„Noi discutam, discutăm și vom discuta cu doamna Durleșteanu diferite scenarii politice. De aceea, răspunsul la întrebare mă așteptam sau nu: eu azi dimineață am vorbit cu doamna Durleșteanu și doamna Greceanîi aseară a vorbit.

Se primește că noi în fiecare zi avem discuții cu dumneaei, pentru că ea se află la Londra împreună cu familia. Dimineață nu era intenția ca să se retragă. Eu i-am reconfirmat faptul că noi suntem gata să o susținem mai departe. După discuția de azi dimineață clar că a fost o surpriză. Foarte straniu”, a spus Dodon la NTV Moldova.

De asemenea, acesta a mai spus că atâta timp cât nu va vedea o cerere în scris, ca atunci când aceasta a fost înaintată spre funcția de premier, nu va considera această retragere.

„A refuzat sau nu doamna Durleșteanu, încă urmează să vedem, o postare pe Facebook încă nimic nu înseamnă. Eu nu am văzut cererea scrisă, așa cum a fost atunci când a fost desemnată”, a mai spus liderul PSRM.

Totodată, Igor Dodon susține că majoritatea creată în Parlament va insista pe candidatura deja înaintată sau, la următoarea ședință a Parlamentului, ar putea veni cu un alt candidat, care va fi susținut de mai mulți deputați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button