fbpx

Reacția lui Filip după ce Nemerenco a stopat Campania „Un doctor pentru tine”: Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? 

După ce noua ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că, de astăzi, campania „Un doctor pentru tine” va fi stopată, fostul premier, Pavel Filip, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Democratul a ținut să explice care a fost scopul campaniei, dar și de ce suspendarea acesteia nu va aduce beneficii populației.

„Peste 80.000 de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”. Este un proiect de care sunt mândru, un proiect care a fost gândit ca o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos.

Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre. Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt?

Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite. Puteți să îi asigurați că de mâine se vor bucura de servicii medicale de calitate?”, întreabă Filip, adresându-se noii ministre a Sănătății.

Amintim că Ala Nemerenco a precizat că în loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toți cetățenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor, în timp ce baniii grei din sănătate erau direcționați spre alte buzunare. 

Articole asemănătoare

Back to top button