fbpx

Reacția lui Andrian Candu privind decizia Curții Constituționale: Anticipate să fie

Liderul „Pro Moldova” Andrian Candu a venit cu o reacție, după ce Curtea Constituțională a constatat circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candu susține că nu mai contează cum a fost această decizie, dar speră că cei care au adus țara până în această „zonă de incertidutine” să fie capabili să scoată statul din anarhie.

„Anticipate să fie! Prost, bun, adevărat sau trucat, avizul pentru dizolvarea Parlamentului a fost aprobat și vreau să cred că cei care ne-au împins în această zonă de incertitudine să aibă curajul să ia decizii care să scoată țara din anarhie cât mai curând. O nouă rundă de măsurări de orgolii și aplomb sigur nu ne face bine”, a scris Andrian Candu.

De asemenea, și Igor Dodon a venit cu o reacție la decizia CC, afirmând că președinta Maia Sandu uzurpează puterea în stat cu ajutorul a trei judecători constituționali.

Pe de altă parte, PAS și Renato Usatîi, în reacțiile lor, au declarat că așteaptă decretul Maiei Sandu privind stabilirea datei alegerilor legislative anticipate, susținând că această decizie este una potrivită și necesară.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button