fbpx

Reacția directorului Autorității Aeronautice Civile, după ce Ministerul Economiei i-a cerut demisia: „Continui să lucrez”

Astăzi, Ministerul Economiei i-a cerut lui Eugeniu Coștei să-și dea demisia din funcția de director al Autorității Aeronautice Civile. Acesta asta, însă, a spus că solicitarea nu are temei legal, așa că va continua să lucreze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-adevăr a fost o solicitare din partea conducerii MEI să îmi anunț demisia din proprie inițiativă. Eu nu am demisionat, deoarece am fost selectat în calitate de director AAC printr-un concurs transparent și legal, organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii. Temei legal pentru a depune cererea nu există. Continui să lucrez”, a scris Eugeniu Coștei pe Facebook.

Angajatul AAC a fost numit în funcția de director în luna decembrie a anului 2019. E de menționat și că, actualmente, Autoritatea Aeronautică Civilă este cea care organizează toate cursele charter menite să aducă moldovenii din diasporă.

ZUGO a contactat reprezentanții Ministerului Economiei pentru a obține o reacție, însă aceștia nu ne-au răspuns la apel.

Articole asemănătoare

Back to top button