fbpx

Reacția ANSA la reținerea angajaților de la Direcţia municipală pentru Siguranţa Alimentelor

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a venit cu o reacție vizavi de cazul reținerii de către Centrul Național Anticorupție a unor angajați din cadrul Laboratorului de expertiză sanitar-veterinară al Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, ANSA susține că va acorda tot suportul necesar organelor de drept pe marginea dosarelor menționate, întru elucidarea deplină a cazurilor documentate astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie.

Totodată, reprezentanții Agenției menționează că „se disociază totalmente de acțiunile coruptibile a unor funcționari și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității”.

Precizăm că astăzi CNA a publicat un material video care surprinde momentul în care un specialist din cadrul Laboratorului de expertiză sanitar-veterinară al Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelor ia bani pentru a elibera certificat de conformitate. În cadrul perchezițiilor efectuate marți dimineața,cinci persoane au fost reținute în cadrul a 43 de cauze penale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button