fbpx

Rămasă fără hrană, a născut și a mers pe jos 160 de kilometri. Drama unei femei, dar și a mai multor oameni săraci din India

Din cauza restricțiilor, în contextul pandemiei, mai mulți oameni din India au avut de înfruntat dificultăți. Este și cazul unei femei însărcinate, care s-a oprit pentru a naște și imediat a continuat să meargă 160 de kilometri pe jos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Împreună cu soțul său și cei patru copii ai lor, femeia a pornit din orașul Nashik, Maharashtra, spre orașul Satna, din provincia alăturată Madhya Pradesh. Aceștia părăsise Nashik pentru că au rămas fără locuință, iar blocajul din cauza coronavirusului i-a lăsat fără mijloace de a-și câștiga traiul.

După ce a născut, pe 5 mai, s-a odihnit doar aproximativ o oră și jumătate și a pornit la drum. Familia nu avea nici un ban, nici mijloc de transport și nimeni nu le-a oferit vreun sprijin”, a spus Kavita Kanesh, un oficial din Madhya Pradesh, care a oprit familia la un punct de control.

Așadar, oficialul a organizat ca mama bebelușei să fie dusă într-o unitate de carantină și să primească tratament medical, transmite CNN.

Și alți mii de muncitori trec printr-o dramă din cauza pandemiei. Aceștia au încercat să părăsească orașele indiene și să se întoarcă în satele lor, însă – din cauza suspendării transportului public – mulți au trebuit să meargă pe jos sute de kilometri.

Menționăm că, actualmente, în India sunt peste 78.000 de cazuri de coronavirus și 2551 de decese.

Articole asemănătoare

Back to top button