fbpx

Protejează-ți pielea de soare! Cinci reguli care te vor ajuta să ai grijă de ten vara

Meteorologii prognozează temperaturi înalte săptămâna viitoare, iar razele solare ți-ar putea afecta și pielea. Așadar, ZUGO îți recomandă câteva reguli care te-ar putea ajuta să ai grijă de ten vara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Nu uita să hidratezi pielea. Aplică dimineața o cremă folosește apa termala la amiază, iar seara utilizează din nou o cremă hidratantă. La fel, este recomandat să aplici și o mască pentru față o dată la câteva zile.

2. Utilizează soluții pentru protecție solară. Acestea sunt absolut necesară în perioada verii, mai ales dacă te expui frecvent razelor solare. Poți alege produsele de acest gen care se aplică înainte de crema hidratantă sau cele care trebuie folosite înainte de a te expune la soare.

3. „Acoperă-ți” fața când ieși afară. Poți folosi o pălărie cu boruri mari pentru a crea efectul de umbră sau ochelari supradimensionați.

4. Alege produsele de machiaj cu factor de protecție. Atunci când procuri pudra sau fondul de ten, vezi dacă pe ambalaj este marcat SPF.

5. Încearcă să nu îți bronzezi fața. Acest obicei, combinat cu deshidratarea, ți-ar putea face tenul să îmbătrânească mult mai repede decât este normal.

Articole asemănătoare

Back to top button