fbpx

Promovează integritatea! Înscrie-te în Clubul Ideilor Anticorupție

Ești tânăr și cauți oportunități prin care să-ți dezvolți abilitățile? Ești supărat pe corupție și ai idei despre cum poate fi redus acest fenomen? Înscrie-te în Clubul Ideilor Anticorupție, creat de Centrul Media pentru Tineri, și fă-ți vocea auzită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clubul Ideilor Anticorupție se va desfășura online, iar membrii vor învăța trucurile de filmare cu telefonul, dar și modalitățile de promovare a materialelor video sau celor scrise pe rețelele de socializare. Aceștia vor afla mai multe despre corupție și consecințele acesteia, vor învăța să se implice în prevenirea fenomenului, vor reuși să scrie și să facă discursuri prin care să motiveze oamenii să nu mai tolereze darea și luarea mitei. Traineri vor fi ofițerii anticorupție din cadrul CNA și formatorii Centrului Media pentru Tineri

Surpriza cea mare îi așteaptă la final, deoarece au șansa să câștige unul dintre cele cinci premii – un ceas inteligent, două boxe, două baterii externe. Câștigătorii vor fi desemnați în baza voturilor acumulate din partea publicului.

Din club vor face parte 50 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, originari din diferite regiuni ale Republicii Moldova. Participanții vor fi selectați de un juriu, în baza argumentării răspunsurilor din formularul de aplicare. Termenul limită de înscriere este 30 aprilie.

Articole asemănătoare

Back to top button