fbpx

„Profețiile” lui Medvedev pentru 2023: Destrămarea SUA și UE, Elon Musk președinte

Dmitri Medvedev a scris pe Twitter „predicțiile” sale pentru anul 2023, o serie de previziuni absolut ridicole despre ce crede el că se va întâmpla în anul ce urmează, printre care prăbușirea UE și a SUA și ocuparea Ucrainei de către Polonia și Ungaria. Elon Musk i-a ținut isonul și s-a declarat încântat de previziunile lui Medvedev, comentând la postarea sa cu mesajul „Epic!!”, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fost președinte și prim-ministru al Rusiei, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate, Medvedev este unul dintre cei mai loiali locotenenți ai dictatorului rus, Vladimir Putin, iar de la începutul invaziei și-a asumat rolul de „bufon al curții” de la Kremlin, făcând unele dintre cele mai belicoase și deopotrivă ridicole afirmații.

În ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste, de parcă sunt în competiție să le găsească pe cele mai nebune, poate cele mai absurde.

Iată contribuția noastră.

Ce se poate întâmpla în 2023:

Elon Musk s-a arătat încântat de „predicțiile” făcute de Medvedev, căruiai i-a comentat „Epică postare!!”.

Ulterior, după reacții negative la această postare, Musk a revenit și a scris un nou mesaj la postarea sa inițială.

Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit, arătând și o lipsă incredibilă de conștientizare a progresului făcut în inteligența artificială și energia sustenabilă”.

Articole asemănătoare

Back to top button