fbpx

Produsul banal care îţi face prosoapele pufoase: Aşa sunt mereu moi

Vei fi surprins să afli care este produsul banal care îți va face prosoapele pufoase, de parcă ai atinge nori. Este un truc simplu și cu efecte spectaculoase, folosit cu succes de cele mai iscusite gospodine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Care este produsul banal care îți va face prosoapele pufoase, ca noi

Când mergem la cumpărături, unul dintre cele mai importante criterii de selecție când trebuie să alegem prosoape noi este cât de moale este țesătura.

Tot efortul este însă în zadar…În momentul în care le scoatem din mașina de spălat, se aspresc, indiferent ce detergent sau ce balsam de rufe am folosi, scrie Playtech.

Există însă un truc ce te va ajuta. Este vorba despre un produs pe care cu siguranță îl ai și acum în casă.

Pare greu de crezut, însă amestecul pe care trebuie să îl pui în mașina de spălat rufe pentru a te bucura de prosoape pufoase, ca noi, pentru mai mult timp, este făcut din balsam de păr. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • o lingură de sare de mare
  • 200 de mililitri de oțet
  • o lingură de balsam de păr
  • o lingură de bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să amesteci bine cele patru ingrediente enumerate mai sus până vei obține o compoziție omogenă. Soluția se toarnă apoi în compartimentul mașinii de spălat ce este dedicat balsamului de rufe.

Ce trebuie să faci

Alege un program scurt, nu mai lung de 20 sau 30 de minute, pune prosoapele în cuvă și pornește mașina. La final, diferențele vor fi imposibil de ignorat: prosoape pufoase și moi!

Nu uita că și mașina de spălat are nevoie de o îngrijire specială. Dacă este neglijată, nu doar că va avea o durată de viață mult mai mică, dar îți va afecta și țesăturile.

Nu uita să cureți mașina la intervale regulate de timp. Pentru această „operațiune” poți să folosești cu încredere un amestec obținut din apă și bicarbonat de sodiu. Acesta trebuie să aibă o textură păstoasă, nu foarte lichidă, nici prea groasă.

Amestecul se pune în compartimentul destinat detergentului pentru haine. În același sertar se toarnă și puțin oțet. Setează un program pentru țesături delicate și lasă ciclul de spălare să ajungă la final. După ce a terminat de spălat, se curăță și filtrul de scurgere tot cu această pastă, apoi se dă la încă o clătire.

Articole asemănătoare

Back to top button