fbpx

Printre îngeri și, totuși, cu noi. Sora lui Viorel Mardare a creat o pagina unde fiecare își poate împărtăși poveștile pe care le-a trăit cu regizorul

Viorel Mardare a plecat printre îngeri, însă, creația lui, glumele și mesajele pline de înțelepciune ale lui au rămas aici cu noi. Prietenii, colegii și familia au petrecut clipe frumoase împreună cu regizorul, iar pentru a le păstra vii, pe Facebook a fost creată o pagină, unde fiecare poate publica tot ceea ce amintește Viorel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Să ne amintim împreună… Dacă ai o fotografie, un video cu Viorel, dacă îți amintești o poezie, un cântec, un film, un spot, un banc, o pictură care îi plăcea tare lui… să ne inspirăm împreună”, transmite sora regizorului pe pagina „Viorel Posmotrel”.

Aceasta a făcut și prima postare, unde a publicat o fotografie de când era regizorul mic, împărtășind astfel amintiri din copilăria lor, „din verile la bunei”, povestind despre timpul petrecut împreună și despre cât de special era el.

Amintim că Viorel Mardare a decedat în dimineața de 9 martie, la ora 07:15, după mai multe luni de luptă crâncenă cu o formă agresivă de cancer, care i-a fost diagnosticată în august 2018. Regizorul avea doar 37 de ani.

Citește și: #EroulMoldovei. Post-mortem pentru Viorel Mardare – regizorul care nu a reușit să-și regizeze viața până la capăt

Blogul lui Viorel Mardare, Posmotrel.eu, readus la viață. Ultima dată, regizorul a scris acolo acum 5 ani

Articole asemănătoare

Back to top button