fbpx

Primăvara lor va fi cu adevărat specială. Zodiile sărutate de noroc și fericire în următoarele trei luni

Pentru unii cu piedici, pentru alții cu surprize, această primăvară va fi o adevărată revelație pentru trei dintre cele 12 zodii. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Racului, Scorpionului, dar și al Peștilor vor avea parte de o perioadă foarte bună, timp în care se vor putea dezvolta pe mai multe planuri și, mai mult ca niciodată, le va reuși ceea ce și-au propus. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată ce prezic astrele: 

Rac

Soarele străluceşte în casa nouă a învăţării, iar darurile tale intuitive sunt mai clare ca niciodată. Probabil sunteţi intrigaţi de cultură şi religie în această perioadă, mult mai curioşi şi mai deschisi să vă asumaţi riscuri. Sunt bine aspectate cam toate planurile, aşa că nu vă daţi înapoi din a începe proiecte noi şi a cunoaşte oameni.

Scorpion

Dragostea pluteşte în aer pentru Scorpion. Soarele călătoreşte prin cea de-a cincea casă a creativităţii, romantismului, copiilor şi adevărului individual în majoritatea lunii şi probabil că eşti sub influenţa elixirului cosmic al lui Neptun. Acum este momentul să faceţi acel lucru de care va fost frică întotdeauna. Nu vă reprimaţi impulsurile artistice şi credeţi în şansa voastră. Pasiunile voastre au potenţial maxim, acum este momentul să puneţi în aplicare cele mai măreţe planuri.

Peşti

Norocul vă urmează în tot ceea ce faceţi. Cu soarele strălucind peste semnul tău în majoritatea lunii, probabil te vei întoarce la echilibrul pe care l-ai aşteptat atât de mult. De asemenea, Venus plin de bucurie va călători prin casa a 12-a secretă a karmei şi a muncii din spatele scenei, astfel încât visurile tale vor avea mai multe şanse ca niciodată să devină realitate. Asculta-ți intuiţia şi bucură-te de moment, de solitudine şi amintește-ți mereu că ești iubită.

Articole asemănătoare

Back to top button