fbpx

Presupunerile lui Dodon că ar putea fi asasinat l-au amuzat pe Voronin: „L-a pălit soarele în cap. Aici medicii trebuie să se implice”

Acum câteva zile, Igor Dodon a declarat că Plahotniuc ar pregăti trei scenarii pentru el, dintre care unul ar fi lichidarea fizică. Atunci, îngrijorat de acest fapt, șeful statului a spus că se va menține pe poziții și l-a atenționat pe liderul PD să nu-i atingă familia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rugat să comenteze această situație, președintele PCRM, Vladimir Voronin, a spus că nu prea se poate expune, pentru că „aici medicii trebuie să se implice”.

„Eu am multe specialități, dar doctor nu-s și cu atât mai mult doctor psihiatru. Nu știu, poate canicula e de vină… l-a pălit soarele în cap, ați văzut că doi oameni au murit în aceste zile”, a declarat Voronin.

Președintele PCRM a spus că singura ieșire din criza politică actuală sunt alegerile repetate.

„Dacă tot avem probe că Dodon e finanțat dinafară, trebuie de anulat tot și de făcut alegeri repetate. Nu anticipate, dar repetate”, a mai spus Voronin, citat de deschide.md.

Fostul președinte al Republicii Moldova a ținut să sublinieze că data de 6 septembrie este una nepotrivită pentru următoarele alegeri, deoarece campania electorală nu poate fi făcută în lunile de vară: iulie-august.

Articole asemănătoare

Back to top button