fbpx

Președintele de onoare al PL: Cu ajutorul lui Kozak, Maia Sandu și Andrei Năstase încep să devină mai transparenți

Mihai Ghimpu îi ridiculizează în stilul său caracteristic pe liderii Blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu. Președintele de onoare al PL a scos în evidență faptul că, după întâlnirea cu vicepremierul rus, Sandu și Năstase au dus tratativele cu PSRM departe de ochii presei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Încet, încet, cu ajutorul lui Kozak (rusul care iubește la nebunie moldovenii și pământul lor) Andrei Năstase și Maia Sandu încep să devină mai transparenți. Discuțiile, de fapt tratativele cu PSRM, au loc în prezența presei, așa încât alegătorii să nu creadă că, pe ascuns, „ACUM” a încetat să lupte pentru „Rodina Mati”…”, a scris Mihai Ghimpu pe contul său de Facebook.

Menționăm că astăzi au avut loc alte două runde de negocieri între Blocul ACUM și PSRM, la care au participat Andrei Năstase, Maia Sandu și Zinaida Greceanîi. În urma tratativelor, reprezentanții celor trei formațiuni n-au ajuns la un consens din cauza funcției de președinte al Parlamentului.

După discuțiile finale, declarații de presă au făcut doar socialiștii. Reprezentanții ACUM n-au mai apărut în fața jurnaliștilor, limitându-se la o scurtă declarație scrisă, publicată pe Facebook și expediată prin poșta electronică.

Articole asemănătoare

Back to top button