fbpx

„Poartă un caracter vădit electoral”. Reacția avocatului lui Vlad Filat în legătură cu noul dosar trimis în judecată

Victor Munteanu, avocatul lui Vlad Filat, a ținut să vină cu o reacție după ce Procurorii anticorupție au transmis în judecată un nou dosar pe numele fostului premier. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, Munteanu a menționat faptul că dosarul poartă un caracter vădit electoral, menit să creeze un fon mediatic în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. În același context, a menționat că noile acuzații au fost, de fapt, examinate încă în primul dosar.

„Dosarul penal în privința lui Vlad Filat, este unul eminamente politic și poartă un caracter vădit electoral, menit să creeze un fon mediatic în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Tenta pur politică și electorală a acestui dosar rezultă din faptul că urmărirea penală a fost inițiată în anul 2015, majoritatea acțiunilor procesuale la care se face referință în comunicatul de presă al Procuraturii Anticorupție erau finalizate în anul 2016, însă trimiterea cauzei în judecată s-a decis în contextul politic actual”, susține Victor Munteanu într-un comunicat.

În ceea ce privește acuzațiile aduse lui Vlad Filat, avocatul a ținut să precizeze că Vlad Filat nu are nici o tangență cu faptele, sumele de bani, și companiile menționate în proaspătul dosar, transmis în judecată, ci sunt doar o tentativă de inducere în eroare a publicului prin afirmații false.

Articole asemănătoare

Back to top button