fbpx

Platon susține că ar fi fost elucidat complet cazul furtului miliardului: „Procuratura are tot tabloul. Se știe cine a creat schemele”

Veaceslav Platon susține că Procuratura Generală (PG) este pe punctul de a finaliza investigarea dosarului fraudei bancare. Potrivit controversatului om de afaceri, se cunoaște deja cine și ce rol a îndeplinit  atunci când s-a furat miliardul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Platon afirmă că anchetatorii cunosc numele persoanei care a creat și pus în funcțiune schemele, dar și a coordonat acțiunile. Acesta, însă, a refuzat să spună numele bănuitului.

„Este o persoană care a inventat schemele de escrocherie. Ce cont și la ce bancă să se deschidă. Ce fel de credite să se ofere. Vorbesc din numele meu. Văd că totul este deja investigat. Este părerea mea personală, a unei persoane care pricepe ceva în sistemul bancar”, a precizat Platon în studioul emisiunii Politica de la TV8.

În cadrul emisiunii, Platon a punctat că beneficiari finali ai tranzacțiilor ar fi Vlad Plahotniuc și Ilan Șor. Totodată, conform lui, ar fi fost găsite dovezi care ar indica despre faptul că administrația Băncii Naționale din perioada 2010-2014 ar fi fost implicate în fraudă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button