fbpx

Planifici o călătorie în afara orașului? Echipamentul necesar pentru un camping memorabil îl găsești la METRO Moldova

Campingul este una dintre cele mai distractive și aventuroase activități în aer liber, iar cu puțină pregătire și cu un echipament adecvat poate deveni o experiență cu adevărat memorabilă și chiar o tradiție. Secretul realizării unei escapade de succes constă în planificarea prealabilă, inclusiv cu un set pentru camping complet și calitativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O călătorie în afara orașului presupune și o ieșire din zona de confort, așa că iată câteva sfaturi pentru a organiza o călătorie despre care familia sau prietenii tăi să vorbească multă vreme:

Echipamentul de care ai nevoie pentru camping

Dacă ai o familie numeroasă, lasă copii să se implice în proces. Mergeți împreună la cumpărături, alegeți împreună cortul pentru camping, scaunele și alte accesorii utile. Elementul de aventura este necesar pentru a spori distracția și pentru a crea amintiri valoroase. În timp ce părinții se pot bucura de libertatea pe care o oferă un camping, de multe ori copiii se plictisesc. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când mergi într-o excursie sau la un picnic, iar planificarea și pregătirea este un pas important. Programează activitățile, include cât mai multă comuniune cu natura și fii responsabil, păstrând mediul înconjurător la fel de frumos și proaspăt pentru generațiile ce vin.

Pescuitul este o activitate îndrăgită de toți membrii familiei. Înarmează-te cu o barcă, cu un șezlong confortabil sau chiar o saltea gonflabilă. Nu uita să iei cu tine și o pompă electrică sau una manuală. Presupunând că excursia se desfășoară în aer liber, există niște echipamente esențiale pe care trebuie să le aduci cu tine. Cel mai important element ar fi cortul pentru a avea un adăpost, apoi sacul de dormit și obiectele mai practice.

Sacii de dormit se instalează ușor și te vor ajuta să nu simți pietrele sau pământul rece. Asigură-te că achiziționezi un sac de dormit proiectat pentru înălțimea ta, iar pentru mai multă funcționalitate asigură-te din timp cu o masă și câteva scaune pliabile, ce pot fi ușor transportate cu automobilul.

Pe lângă un cort, un sac de dormit și o sursă de lumină sunt alte elemente necesare pentru a realiza o escapadă de succes. În nopțile calde de vară, ce poate fi mai senzațional decât să urmărești cerul înstelat și să dormi în aer liber? Aerul proaspăt, stelele și sunetele naturii – toate transformă această experiență într-o amintire prețioasă. Un cort de camping pentru două persoane este perfect pentru cupluri, iar pentru familiile mai numeroase ai nevoie de câteva corturi și plapume pentru serile mai reci. O saltea gonflabilă poate oferi confort suplimentar. Ele sunt ușor de instalat și nu ocupă mult spațiu pentru depozitare. Dacă ești la primele experiențe de camping, alege un cort pop-up, care se instalează singur, fără ca tu să depui vreun efort.

Pentru maximum de confort și recreere ai nevoie și de haine de schimb, de încălțăminte pentru sport și plapume mai călduroase. Iar dacă ai decis, totuși, să gătești mâncarea în aer liber vei avea nevoie de un grătar bun, cărbune din lemn sau cărbune brichetat, un lichid pentru aprinderea focului, plasă pentru grătar și un set cu accesorii pentru grătar. Pentru întregirea sentimentului de relaxare în sânul naturii, probabil, vei simți necesitatea de a savura băuturi răcoritoare. Pentru a menține alimentele proaspete și băuturile reci nu uita să cumperi și o ladă frigorifică.

Campingul poate deveni o experiență de neuitat, iar cel mai important lucru este că nu e vreodată prea târziu să încerci. În magazinele METRO Moldova poți găsi toate aceste accesorii pentru o escapadă absolut relaxantă.

Bucură-te de viață la maximum printr-o conexiune de vis cu natura!

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button