fbpx

Pierdere pentru sistemul medical. Încă un doctor, răpus de COVID-19

Încă un medic a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Anatolie Serbenco, medic obstetrician-ginecolog și profesor universitar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului își exprimă cu nespusă tristețe și durere, regretul profund în legătură cu trecerea în neființă a domnului Anatolie Serbenco, medic obstetrician-ginecolog, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, Catedra de Obstetrică și Ginecologie, USMF „Nicolae Testemiţanu”, ce a activat în calitate de Vicedirector în cadrul instituției în perioada 2010 – 2012.

O pierdere irecuperabilă pentru întreg sistemul medical a unei persoane cu un caracter deosebit, a unui specialist desăvârșit ce a muncit cu implicare și dedicație pentru dezvoltarea sistemului de ocrotire a sănătății mamei și copilului din țara noastră.

În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie, colegii din cadrul USMF „Nicolae Testemiţanu”, și le transmitem sincerele noastre condoleanțe”, a scris administrația Institutului Mamei și Copilului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button