fbpx

Petic nu mai este în Penitenciarul nr. 13. Acesta a fost transferat, însă avocata lui nu cunoaște motivul

Fostul polițist de frontieră, Gheorge Petic, nu mai este în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, fiind transferat la altul. Despre acest lucru a anunțat susținătoarea lui, Irina Arhire, dar și avocata acestuia, Angela Istrati.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O declarație în acest sens a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Irinei, câteva ore mai devreme.

„Cu regret am primit o știre nu prea îmbucurătoare. Astăzi, Gheorghe Petic a fost transferat de la Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, la penitenciarul nr. 11 din Bălți. Motivul nu-l cunoaștem încă. Nici avocații lui nu au fost înștiințați. Ce se întâmplă, oameni buni?”, a scris ea inițial.

Totodat, apelată telefonic de tv8.md, avocata Angela Istrati a susținut că a aflat despre acest lucru de la soția lui Petic.

„Am telefonat la Penitenciarul din Rezina și mi-au comunicat că da, într-adevăr, a fost transferat în baza dispoziției cui, nu au putut să-mi spună, dar au zis că a o să aibă informații mâine, după ora 11. Eu presupun că este vorba despre celelalte două dosare pe care le are Gheorghe Petic la Procuratura Bălți, pornite pe cauza de hărțuire sexuală, aceasta este explicația mea, dar să vedem mâine ce ne vor spune cei de la Penitenciar”, a declarat Istrati.

Ulterior, însă, Irina Arhire, a spus că „s-a schimbat traseul lui Gheorghe Petic. A fost transferat la Rezina”.

„Dupa postarea făcută, cei din Penitenciarul 13 au sunat-o pe soția lui și au spus că au greșit, că de fapt este dus la Rezina, dar nu la Bălți”, zice Irina.

Menționăm că fotul polițist de frontieră a primit o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare, fiind acuzat de viol. Și astăzi, Petic se declară nevinovat.

Articole asemănătoare

Back to top button