fbpx

Peste 20 de ore de căutări, fără rezultat. Cadavrul minorei care s-ar fi înecat în Nistru încă nu a fost găsit

Scafandrierii IGSU au realizat peste 20 de ore de căutări subacvatice pentru a găsi minora în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe parcursul zilei de astăzi o echipă de opt persoane din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 au continuat lucrările subacvatice, fiind utilizat utilaj pentru identificarea persoanelor. Prin intermediul scanerului salvatorii au cercetat adâncimea de peste 12 metri al râului pe o suprafața de 150.000 de metri pătrați.

Scafandrierii au înaintat de-a lungul bazinului acvatic însă minora nu a fost găsită. Misiunea salvatorilor este îngreunată de depunerile de gheață, curenții puternici de apă, dar și vizibilitatea redusă. La fața locului sunt mobilizați psihologii IGSU care acordă asistență rudelor îndurerate.

Lucrările urmează să fie suspendate odată cu lăsarea întunericului, întrucât condițiile de noapte nu permit realizarea acestora. Minora în vârstă de 12 ani a fost dată dispărută după ce pe 23 februarie a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru din apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Prietenii fetei susțin că aceasta a fost înghițită de apele râului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button