fbpx

Peste 1000 de pachete de tutun pentru narghilea, găsite de vameși în portierele unei mașini. Unde intenționa să le vândă șoferul?

Vameșii au prevenit o tentativă de trafic ilicit cu tutun pentru narghilea, tăinuit într-un automobil. Cazul a avut loc la postul vamal Cahul și a fost posibil de deconspirat grație câinelui de serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În rezultatul acțiunilor, funcționarii vamali au ridicat 1090 de pachete a câte 50 de grame de tutun pentru narghilea, fără acte de proveniență și fără timbre de acciz. Acestea erau disimulate în locuri special amenajate în portierele din față și din spatele autovehiculului.

Conducătorul mijlocului de transport este un moldovean în vârstă de 31 de ani, domiciliat în raionul Taraclia. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să transporte produsele din tutun în Bulgaria, unde urma să le comercializeze.

Marfa a fost ridicată, iar cazul este cercetat de subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button