fbpx

Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei de astăzi din sectorul Râșcani vor primi ajutor din partea Primăriei

Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei cu gaze dintr-un apartament din strada Florilor, sectorul Râșcani al capitalei, vor primi, după necesitate, ajutor din partea municipalității. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ilie Ceban în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a informat că nenorocirea a avut loc în această dimineață, din neglijența proprietarilor locuinței, unul dintre care este persoană cu necesități speciale.

Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de la robinetul instalației de gaz, lăsat deschis pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat.

Reprezentanții administrației publice locale sunt prezenți la fața locului, conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență privind evaluarea situației și luarea măsurilor după necesitate.

Articole asemănătoare

Back to top button