fbpx

Percheziții la Criuleni în locuințele unor bărbați suspectați de comercializarea drogurilor. Polițiștii au confiscat trei kg de marijuană

Activitatea infracțională a patru bărbați cu vârstele cuprinse între 35 și 42 de ani, originari din orașul Criuleni și satul Izniște, a fost deconspirată de polițiști și procurori. Indivizii sunt suspectați de deținerea, întrebuințarea și comercializarea drogurilor de origine vegetală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii anunță că au efectuat astăzi, 10 ianuarie, percheziții la domiciliile bănuiților, în rezultatul cărora au depistat și confiscat circa trei kg de masă vegetală uscată și mărunțită, șase pachețele cu o substanță vegetală de culoare cafenie, mai multe obiecte confecționate artizanal și destinate consumului de substanțe narcotice, seringi și pastile cu lichid de orgine necunoscută.

Probele au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei judiciare. În continuare, polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală în vederea identificării altor persoane implicate în săvârșirea infracțiunii de comercializare ilegală a drogurilor.

Articole asemănătoare

Back to top button