fbpx

„Pentru mine e o lovitură grea”. Vladimir Voronin, supărat foc pe fiul său Oleg: O să fie tare mari „razborci”

Președintele Partidului Comuniștilor din Moldova este extrem de supărat pe fiul său, Oleg Voronin, după ce acesta a participat astăzi la ceremonia funerară a controversatului om de afaceri Mihail Aizin, cunoscut în lumea interlopă drept „Kitaeț”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Și eu l-am văzut pe internet. Și pentru mine asta a fost un șoc. Eu am rămas portret. Nici în familie nu am auzit discuții niciodată cu el, așa relații cu acest personaj. Singur nu am explicații despre ce s-a întâmplat, ce versiune e aici. Cu flori, fără flori, nu contează. Nu știu ce pot să spun despre un bărbat de 58 de ani, acest Oleg Voronin. La 58 de ani ar fi normal să se orienteze oricine, și poate chiar și de mai devreme. Dar aici n-am înțeles nimic”, a declarat Vladimir Voronin miercuri seara, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Întrebat dacă s-a supărat pe fiul său, fostul șef al statului a accentuat că „supărat e puțin spus”.

„O să fie tare mari „razborci” (trad. – reglări de conturi). Nici nu se discută. O să fie convocată toată familia și o să fie mare discuție. Asta e ceva absolut ireal și pentru mine e o lovitură, într-un mod foarte serios și responsabil. Și eu nu înțeleg de ce a trebuit să facă așa o prostie”, a spus Voronin.

„Pentru mine astăzi este o lovitură foarte puternică. Și pentru toată familia noastră. De ce a făcut acest Oleg Voronin această prostie? Cine l-a împins pe el, ori l-a trimis Dodon să-i ducă Ordinul acestui Aizin, înaintea procedurii, ori ce? Ce făcea el acolo?”, a mai spus fostul președinte, menționând că pe timpul guvernării sale, PCRM și-a pus ca scop să elibereze Republica Moldova de „hoții și mafie”.

Amintim că Mihail Aizin, un controversat om de afaceri, numit „Kitaeț” în lumea interlopă, a murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Acesta a fost decorat cu „Gloria Muncii” de președintele Igor Dodon pe data de 21 septembrie.

Citește și: surse | Mihail Aizin, decorat acum câteva zile de președinte, internat în stare gravă. Ar avea COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button