fbpx

PDM: Decizia noastră are efect politic, dar criza constituțională rămâne

Democrații au anunțat astăzi că Guvernul condus de Pavel Filip își va depune demisia, însă aceasta este o decizie politică ce va rezolva doar parția blocajul în care s-a pomenit clasa politică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit vicepreședintelui PD, Vladimir Cebotari, sarcina pentru preluarea puterii în legalitate le va reveni celor din PSRM și ACUM.

„Decizia noastră are efect politic. Va rezolva parțial blocajul în care ne aflăm și va fi un semnal clar că PDM nu se ţine de putere. Decizia noastră nu va soluționa în nici un fel problema blocajului politic și instituţional în care se află ţara. Sarcina preluării în legalitate a puterii rămâne a fi rezolvată de binomul PSRM – ACUM, creat de Dodon și partidele condiţionat proeuropene, cum le-a numit și președintele Rusiei”, a declarat Cebotari.

Democratul a mai afirmat că formațiunea din care face parte va intra într-o nouă etapă și va activa pentru a promova interesul cetățeanului și interesul Republicii Moldova.

„Vom lupta împotriva celor care vor încerca să federalizeze ţara, să o vind pe bucăți. Cel mai important vom lupta pentru promisiunile făcută în campania electorală să fie îndeplinite pentru că sunt angajamente, că viața oamenilor să fie mai bună”, a mai adăugat Cebotari în cadrului briefingului de presă de la sediul PDM.

Articole asemănătoare

Back to top button