fbpx

Pavel Filip, la o lună după parlamentare: „Vă asigur că nu vom avea probleme cu plata pensiilor și salariilor majorate”

Premierul în exercițiu, la o lună de la desfășurarea alegerilor parlamentare, a dat asigurări că pensiile și salariile majorate de Guvernul Filip vor fi achitate în continuare. Și asta, pentru că, potrivit democratului, „guvernarea a demonstrat că poate reporni motoarele economiei”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui interviu oferit pentru PrimeTV, Filip a adăugat că banii pentru pensiile și salariile majorate au fost prevăzuți în bugetul Republicii Moldova. Respectiv, „vă asigur că nu vom avea probleme cu plata pensiilor, cu plata salariilor majorate, pentru că noi am fost şi suntem o echipă responsabilă şi, atunci când luăm o decizie, ne asigurăm că este una sustenabilă”.

Amintim, în context, că circa 200.000 de bugetari primesc salarii mai mari din 1 decembrie anul trecut, iar, de la 1 ianuarie 2019, aproximativ 450.000 de pensionari au beneficiat de o majorare a pensiilor cu 10%.

Citește și: Peste 600.000 de persoane cu venituri mai mici de 2000 de lei pe lună ar putea primi câte 600 de lei înainte de Paște

Articole asemănătoare

Back to top button