fbpx

Patru moldoveni bolnavi de COVID-19 au trecut în neființă. Detalii despre pacienți

Alți patru pacienți din Moldova, din rândul celor infectați cu virusul COVID-19, s-au stins din viață. Informația a fost comunicată acum câteva minute de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), care a precizat că toți cei patru mai sufereau și de alte maladii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un bărbat avea 61 de ani și era din raionul Ștefan-Vodă. El fusese internat în stare gravă, pe 1 iunie, la spitalul raional, suferind și de hipertensiunea arterială.

Într-un alt caz, pacientul avea 67 de ani, era originar din raionul Orhei și fusese internat pe 26 mai la Spitalul Clinic Republican. Acesta mai avea cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Alt bărbat, din Chișinău, avea 73 de ani și era internat de pe 2 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. Mai suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și diabet zaharat.

Ultimul pacient anunțat este un bărbat de 45 de ani, din Chișinău, internat pe 12 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Moldoveanul mai avea osteosarcom, ganglioni limfatici paraaortali și intoxicație endogenă canceroasă avansată.

Așadar, bilanțul deceselor în rândul celor infectați, în țara noastră, a ajuns la 314. Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 8795 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button