fbpx

PAS salută decizia CC: Aşteptăm decretul de dizolvare a Parlamentului şi declanşarea procesului electoral

Și Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție după decizia Curții Costituționale de a permite dizolvarea  actualului Parlament, susținând că aceasta este o decizie favorabilă și oportună.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

PAS, la fel ca și Renato Usatîi a anunțat că acum sunt în așteptarea decretului de dizolvare a Parlamentului și declanșare a alegerilor anticipate.

„Partidul Acţiune şi Solidaritate salută decizia Curţii Constituţionale din Republica Moldova privind existenţa circumstanţelor care justifică dizolvarea Parlamentului de legislatura a X-a. Considerăm că este o decizie favorabilă, justă şi oportună.

Am afirmat mereu că principala problemă a acestei ţări este o guvernare incapabilă, iresponsabilă, care se baza pe o majoritate parlamentară coruptă şi toxică. Aşteptăm decretul prezidenţial de dizolvare a Parlamentului şi declanşarea procesului electoral”, a scris PAS.

De asemenea și Igor Dodon a venit cu o reacție la decizia CC, afirmând că președinta Maia Sandu uzurpează puterea în stat cu ajutorul a trei judecători constituționali.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button