fbpx

„Partidul Șor nu a achitat nici un dolar”. Ce spune primarul Orheiului despre concertele lui Stas Mihailov și constatările Promo-Lex?

Ilan Șor infirmă informația din constatările Promo-LEX, precum că ar fi finanțat concertele lui Stat-Mihailov în țara noastră, spunând că sunt niște minciuni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul Orheiului susține că nu a participat din punct de vedere financiar la organizarea concertelor lui Stas Mihailov, care au avut loc în mai multe localități ale țării.

„Partidul Șor nu a plătit lui Stas Mihailov niciun dolar, dacă ați fi urmărit atent spoturile publicitare, ați fi observat că Partidul Șor nu este organizator, dar este partenerul acestor concerte”, a declarat Ilan Șor.

Din constatările Promo-LEX se subânțelege că Partidul Șor a organizat concerte și ar fi beneficiat de suportul fundațiilor de binefacere, afiliate acestor partide. Totodată, Promo-LEX a atenționat că Partidul lui Ilan Șor și-a dublat numărul de membri în ultima jumătate de an, datorită cadourilor cu tentă electorală.

Drept reacție, Șor a declarat că Promo-LEX este o organizație afiliată unor partide și juriștii săi o vor da în judecată.

„Juriștii mei examinează posibilitatea de a ataca în judecată această organizați mârșavă, care minte pentru că tot ce este scris despre noi este o minciună și noi vom fi nevoiți să ne adresăm în instanță”, a spus Șor.

Neprivind la toate acuzațiile, Partidul ȘOR a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare, fiind unul din cei șase candidați pe circumscripția națională.

Articole asemănătoare

Back to top button